До чорного піару проти агрохолдингу «Комплекс Агромарс» конкуренти залучили місцеву владу

Українські ЗМІ продовжують поширення відверто брехливої інформації щодо агрохолдингу «Комплекс Агромарс» (ТМ «Гаврилівські курчата»). Наш конкурент, використовуючи технології чорного піару, не шкодує коштів, щоб сформувати негативний імідж нашої компанії.

Зараз, коли навіть вигадані аргументи закінчились, конкурент залучив для створення фейків місцеву владу. Посилаючись на слова місцевих чиновників, деякі ЗМІ продовжують публікувати неперевірену та нічим окрім слів не підкріплену інформацію стосовно роботи «Агромарсу».

Зокрема, щойно опубліковано інформацію про нібито відсутність у холдингу необхідних дозвільних документів на роботу відділення біодобавок, де переробляються відходи. Однак, це не відповідає дійсності, і ми готові надати всі необхідні документи, видані компетентними органами.

Показово, що розміщуючи брехню, ЗМІ не звертають уваги на відверту упередженість чиновників, вірогідно фінансово підкріплену конкурентами. Публікуючи відверто неправдиву інформацію, ЗМІ впливають не тільки на імідж «Комплексу Агромарс», а й на свою репутацію. Закликаємо ЗМІ подавати лише об’єктивну інформацію стосовно холдингу і ТМ «Гаврилівські курчата»!

Нагадаємо також, що той самий конкурент вже неодноразово дозволяв собі розповсюджувати негативну інформацію в ЗМІ щодо нашої компанії.

«Компанія Агромарс» попереджає: ми залишаємо за собою право звернутись до суду з позовами до ЗМІ та керівництва конкурента, а також до чиновників, які розповсюджують відверті фейки щодо роботи нашої компанії.