До Всесвітнього дня дитини

20 листопада з ініціативи ООН відзначається Всесвітній день дитини. Саме 20 листопада 1959 року було ухвалено «Декларацію прав дитини», а через 30 років у 1989 «Конвенцію прав дитини». Ці міжнародні документи закріплюють права дитини на охорону здоров'я, на освіту, на захист від рабської праці та участі у військових конфліктах. «Декларація прав дитини» та «Конвенція прав дитини» ратифіковані практично всіма країнами - членами Організації Об'єднаних Націй.
  ТОВ «Комплекс Агромарс» теж не залишилось осторонь від Всесвітнього дня дитини. 20 листопада головний лікар ветеринарної служби Микола Ковальов відвідав гаврилівський дитячий садок «Веселка», якому «Комплекс Агромарс» постійно надає спонсорську допомогу. На честь свята до дитячого садка були передані набори розвиваючих конструкторів, а адміністрації закладу подарували новий принтер-МФУ.
  Завідуюча дитячим садком Наталія Розмаїта поділилася спогадами: «Свого часу наш дитячий садок виник саме на базі держплемптахозаводу «Поліський», а зараз, більше ніж через тридцять років, його наступник «Комплекс Агромарс» продовжує допомагати єдиному дошкільному закладу в селі Гаврилівка. Завдяки «Агромарсу» триста п'ятдесят дітей безкоштовно харчуються якісним м'ясом, а тепер керівництво підприємства допомогло нам із придбанням такої необхідної офісної техніки».
  Головний ветлікар ТОВ «Комплекс Агромарс» Микола Ковальов, вітаючи вихованців «Веселки», зазначив, що вдячний за можливість дарувати радість дітям і їх наставникам. «Світ так влаштований: на початку життєвого шляху про нас дбають, нас виховують і навчають, а через деякий час вже ми вчимо і виховуємо наступних дітей. Немає нічого важливішого і дорожчого ніж майбутнє, яке поки риється в пісочницях і будує зоопарки з конструктора. А завтра саме ці люди будуть зводити тут нові агрохолдинги та запускати ракети до Марсу».